Grillen op hoger niveau

Maak jouw tuin dé plek voor sfeer, goed eten en gezelligheid. De Arteflame geeft een nieuwe dimensie en sfeervolle ervaring aan je tuinfeest, barbecue of om heerlijk te relaxen. Je gebruikt de stijlvolle grill voor braden, barbecueën en om vuur te maken als terrasverwarming.

Hoe werkt de Arteflame?

De Arteflame werkt als een gezellig kampvuur in combinatie met een stoere grill. Je maakt vuur met hout of houtskool in het midden van de Arteflame en gebruikt de vlakke rand als grillplaat, om met meerdere personen vis, vlees en groente te braden. Je kunt ook eenvoudig het rooster gebruiken om op te barbecueën.

null

Voor de koudere avonden

Wanneer je niet wilt koken geeft de Arteflame een perfect verwarmend vuur voor de koudere avonden.

Arteflame

  • Een sfeervol kampvuur en grill in één
  • Maak een maaltijd binnen 20 – 30 minuten
  • Uniek design voor perfect grillen
  • Super snel en gemakkelijk schoonmaken
  • Alle seizoenen te gebruiken
  • Mooi object in iedere tuin of op elk terras
  • USA design in Nederland gemaakt

Koken als een chef

Het design en de vorm van de Arteflame zorgen voor een optimale verhitting van de grillplaat. Dit betekent perfect grillen zonder steekvlammen of vieze roosters om schoon te maken. Je maakt de plaat schoon door overtollig olie en etensresten simpelweg in het vuur te schuiven. Je veegt de plaat vervolgens gemakkelijk schoon met wat olijfolie.

null

Gezellig met vrienden en familie

Het ronde design van Arteflame zorgt dat je tegelijkertijd met vrienden en familie kunt grillen. Dat betekent gezellig bijpraten terwijl ieder zijn eigen eten bereidt!

Twee verschillende modellen

Bij Boerenbond verkopen wij twee verschillende modellen. De Arteflame One Series 30″ is de kleine variant met een bakplaat van 76,2 cm. De grote variant is de Arteflame One Series 40″ met een bakplaat van 101,6 cm. De producten van Arteflame zijn niet in onze webshop verkrijgbaar, maar wel in de volgende Boerenbond winkels: UdenWaalwijkOisterwijkVughtHulstEttenleur

Inclusief grillrooster

Materiaal

Staal

Grootte bakplaat

76,2 cm

Materiaal bakplaat

Behandeld staal (roest niet)

Verkrijgbaar in Boerenbond winkels

UdenWaalwijkOisterwijkVughtHulstEttenleur

Inclusief grillrooster

Materiaal

Staal

Grootte bakplaat

101,6 cm

Materiaal bakplaat

Behandeld staal (roest niet)

Verkrijgbaar in Boerenbond winkels

UdenWaalwijkOisterwijkVughtHulstEttenleur