Gebruik je thuis machines of motoren die op benzine werken? Machines zoals een kettingzaag, grasmaaier of brommer, stoten relatief veel onverbrande benzine uit. Een beter alternatief voor gewone benzine is Aspen Alkylaatbenzine. Het is schoner voor jouw eigen gezondheid en het milieu, maar ook beter voor de machine.

Waarin kan je Aspen Alkylaatbenzine gebruiken?

Je kunt Aspen Alkylaatbenzine in alle machines gebruiken waarin je gewone benzine gebruikt. Gebruik het bijvoorbeeld in je grasmaaier, kettingzaag, bladblazer, aggregaat, brommer of boot. Het heeft weinig zin om Aspen voor je auto te gebruiken. Auto’s hebben erg geavanceerde verbrandingsmotor waarde het verschil met normale benzine klein is.

null

99% schoner dan gewone benzine

Kleine verbrandingsmotoren van bijvoorbeeld een kettingzaag of brommer stoten relatief veel onverbrande benzine uit. Gewone benzine bevat schadelijke stoffen waaronder zwavel, aromaten en benzeen. Benzeen is zelfs kankerverwekkend, probeer daarom zo min mogelijk in aanraking te komen met deze stoffen. Aspen alkylaatbenzine wordt op een speciale manier geraffineerd. Daarom bevat het vrijwel geen schadelijk stoffen.

Aspen 2 is een kant en klare tweetaktmengsmering voor alle tweetakt machines. De meeste handgedragen machines zoals kettingzagen en bladblazers maken gebruik van een tweetaktmotor. Naast deze handgedragen machines kunnen ook brommers tweetaktmotoren hebben.

Aspen 2 Alkylaatbenzine is niet in onze webshop verkrijgbaar, maar wel in alle Boerenbond winkels. Ben je benieuwd welke Boerenbond vestiging bij jou in de buurt zit?

ZOEK EEN BOERENBOND WINKEL IN DE BUURT
Aspen_2

De voordelen van Aspen 2

  • Jouw machine zal altijd starten
  • Aspen blijft jarenlang houdbaar zonder kwaliteitsverlies
  • Minder onderhoud en een langere levensduur van je machine
  • Optimale bescherming van je gezondheid en de natuur

 

null

Hoog geluid

Tweetakt benzinemotoren maken een hoger geluid en hebben geen apart oliereservoir.

Aspen 4 is een kant en klare alkylaatbenzine voor machines met een viertaktmotor. Veel rijdende machines, waaronder grasmaaiers, motorfietsen en auto’s gebruiken een viertaktmotor, maar bijvoorbeeld ook aggregaten en boten.

Aspen 4 Alkylaatbenzine is niet in onze webshop verkrijgbaar, maar wel in alle Boerenbond winkels. Ben je benieuwd welke Boerenbond vestiging bij jou in de buurt zit?

ZOEK EEN BOERENBOND WINKEL IN DE BUURT
Aspen_4

De voordelen van Aspen 4

  • Aspen blijft jarenlang houdbaar zonder kwaliteitsverlies
  • Vrijwel geurloos
  • Minder onderhoud en een langere levensduur van je machine
  • Optimale bescherming van je gezondheid en de natuur

 

null

Laag geluid

Viertakt benzinemotoren maken een lager geluid en hebben een apart oliereservoir, vaak met peilstok.