De lente geeft nieuwe energie. De dagen worden langer en warmer en de wereld staat in bloei. Niet gek dus dat je handen beginnen te jeuken om aan de slag te gaan. In je tuin werken, je huis een nieuw likje verf geven of eindelijk de schuur opruimen, de lente is het uitgelezen moment om al deze klusjes eindelijk aan te pakken.

Als je de hele dag aan het werk bent wil je dat natuurlijk doen in werkkleding die comfortabel zit, goed ademt en sterk is. Daarom heeft Havep de Attitude-collectie ontworpen.

HAVEP Attitude-collectie

Qua temperaturen weet je nooit wat de lente brengt, wat je wel weet is dat je op je werkkleding van HAVEP kunt vertrouwen. Alle werkkleding uit deze collectie werd uitgebreid in de praktijk getest en vervolgens geoptimaliseerd. Zo zijn er op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toegevoegd en zijn de naden drievoudig gestikt, waardoor je werkkleding langer meegaat.

Ben je op zoek naar goede werkkleding voor de lente? Dan is de Attitude softshell jas of werkbroek zeker iets voor jou.

De Attitude softshell jas

Op een lentedag wisselen regen en zonneschijn elkaar regelmatig af. Daarom bevat onze Attitude-collectie ook een softshell jas . Deze lichte jas is de perfecte jas voor de lente: hij is sterk, ademt en is winddicht en waterafstotend. Zo blijf je lekker warm terwijl je aan het werk bent, zonder dat je je kapot zweet.

VERKRIJGBAAR IN DE WINKEL

De Attitude werkbroek

Is het buiten, ondanks het lentezonnetje, nog een beetje aan de frisse kant? Dan is de Attitude werkbroek een goede keus. Deze werkbroek heeft voorgevormde broekspijpen voor extra comfort, supersterke kniezakken van Cordura® en ademend stretchdoek in de knieholtes, ideaal dus om een hele dag klusjes in te doen.

BESTEL IN DE WEBSHOP

Voel je de lentekriebels en wil je de handen uit de mouwen steken? De comfortabele en praktische werkkleding van HAVEP maakt een mooie lentedag nóg beter.

BEKIJK HAVEP KLEDING IN DE WEBSHOP