Ben je op zoek naar gaas dat zowel stevig als soepel is? Ga dan voor Casanet van Betafence. Het veilige en betrouwbare gaas is ideaal voor een konijnenhok, als volièregaas, maar ook voor jouw hobbytuin. Met dit hoogwaardige gepuntlaste gaas loop je geen risico op losse of gebroken draden.

Casanet voor je dierenverblijf

Gebruik Casanet gaas voor een veilig dierenverblijf van je huisdieren. Ideaal voor een buitenhok voor je konijn of als volièregaas voor kleine en grote vogels.

Casanet voor je hobbytuin

Casanet is ideaal gaas voor je hobbytuin. Waarom? Omdat het gaas sterk is maar ook soepel genoeg. Gebruik het bijvoorbeeld als klimrek voor je planten, voor een zaaibak of als ramen van gaaswerk voor het tuinhuis.

null

Betafence

Betafence is expert op het gebied van staaldraadomheiningen. Met decennialange ervaring en technologische deskundigheid wordt je dier omringd met de beste zorg en kwaliteit.

Voordelen van Casanet

  • Veilig en betrouwbaar zonder risico op losse of gebroken draden
  • Ideaal voor je dierenverblijf of hobbytuin
  • Sterk en soepel gaas
  • Eenvoudig en snel te plaatsen

Waar kun je Betafence Casanet kopen?

Betafence Casanet vind je in onze Boerenbond winkels. Het gaas is beschikbaar in een verzinkte en in een geplastificeerde uitvoering. Daarnaast zijn er verschillende hoogtes en rollengtes verkrijgbaar.

KIJK HIER VOOR EEN WINKEL IN DE BUURT