Wil je je tuin veilig afschermen zonder het opvallende en aanwezige aanzicht van bijvoorbeeld een schutting of muur? Dan kan Pantanet® Family tuingaasomheining een oplossing zijn. Je sluit je tuin veilig af maar toch geniet je van alle openheid.

Pantanet® Family tuingaasomheining

tuinomheining van Pantanet

Pantanet Family tuingaasomheining van Betafence beschermt je tuin en gezin op een discrete en duurzame manier. Het tuingaas is transparant en valt dus niet op in de tuin, zodat je extra kan genieten van de gehele omgeving. Alles wat in je tuin hoort is goed beschermd, zo blijven ook je kinderen of hond veilig in de buurt.

null

Extra stevigheid

Pantanet® Family tuingaasomheining is een hoogkwalitatieve afbakening met extra versteviging vanwege de dubbele zelfkantdraden zowel boven- als onderaan.

De 3 voordelen van Pantanet® Family tuingaasomheining

  1. Esthetisch en discreet
  2. Zeer lange levensduur
  3. Eenvoudig en snel te plaatsen

Hoe plaats je tuingaasomheining?

Het tuingaas van Pantanet kun je gemakkelijk zelf plaatsen. Bekijk de onderstaande video hoe je dit het beste aanpakt.

null

Betafence

Betafence is expert op het gebied van staaldraadomheiningen. Met decennialange ervaring en technologische deskundigheid wordt je tuin omringd met de beste zorg en kwaliteit.

Waar kan je Pantanet® Family tuingaasomheining kopen?

Pantanet® Family tuingaasomheining vind je in onze Boerenbond winkels en wordt op rol verkocht. Het tuingaas is beschikbaar in de kleuren groen en antraciet grijs.

KIJK HIER VOOR EEN WINKEL IN DE BUURT