Last van insectenplagen, infecties of schimmels op je planten? Met DCM Naturapy los je deze problemen efficiënt op, met respect voor de natuur.

Last van insectenplagen, infecties of schimmels op je planten, maar wil je niet direct naar bestrijdingsmiddelen grijpen? Met DCM Naturapy los je deze problemen efficiënt op, met respect voor de natuur.

Voorkomen en bestrijden van ziektes en plagen

De DCM Naturapy plantversterkende middelen maken een sterkere plant, die op voorhand al beter bestand is tegen ziekten en plagen. De insectenbestrijdingsproducten van DCM Naturapy zorgen voor een natuurlijke en biologische manier van bestrijden in de tuin met natuurlijke vijanden. DCM Naturapy is een therapie voor en door de natuur en gaat uit van het gezond starten en gezond houden van planten.

DCM Naturapy plantversterkende middelen

Wil je jouw tuinplanten preventief beschermen tegen ziekten en plagen? DCM Naturapy plantversterkende middelen verhogen de groeikracht van de plant en versterken de planteigen weerstand op een geheel natuurlijke wijze. Je planten zullen hierdoor minder vatbaar zijn voor mogelijke problemen.

DCM Naturapy natuurlijke vijanden

Wanneer de weerstand van je plant laag is, zal hij eerder ziek kunnen worden of worden aangevallen door insecten. Met de natuurlijke vijanden van DCM Naturapy bestrijd je de meest voorkomende plagen zoals bladluizen, engerlingen, spintmijten, coloradokevers, taxuskevers, emelten en fruitmotten.

null

Hoe werkt dit met natuurlijke vijanden?

Heb je bijvoorbeeld last van bladluizen? Een larve van het lieveheersbeestje eet wel 100 bladluizen per dag. Wanneer een larve verpopt tot volwassen lieveheersbeestje, zal ze in de nabijheid een nieuwe kolonie bladluizen opzoeken om daar eitjes te leggen. De larven die hieruit ontstaan zullen vervolgens snel aan het feestmaal beginnen.
BEKIJK ALLE DCM NATURAPY PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP