Grillen op hoger niveau

Maak jouw tuin dé plek voor sfeer, goed eten en gezelligheid. In dit artikel laten wij jou zien hoe je kunt grillen op hoger niveau, dus lees mee! De Arteflame geeft een nieuwe dimensie en sfeervolle ervaring aan je tuinfeest, barbecue of om heerlijk te relaxen. Je gebruikt de stijlvolle grill voor braden, barbecueën en om vuur te maken als terrasverwarming.

Hoe werkt de Arteflame?

De Arteflame werkt als een gezellig kampvuur in combinatie met een stoere grill, zodat je kunt relaxen of barbecueën. Je maakt vuur met hout of houtskool in het midden van de Arteflame en gebruikt de vlakke rand als grillplaat, om met meerdere personen vis, vlees en groente te braden. Je kunt ook eenvoudig het rooster gebruiken om op te barbecueën, zodat je vlees een echte barbecue smaak krijgt.

grillen op hoger niveau info icon

Voor de koudere avonden

Wanneer je niet wilt koken geeft de Arteflame een perfect verwarmend vuur voor de koudere avonden, zodat je ook in de avonden kan blijven genieten van je tuin!

Arteflame

De Arteflame heeft allerlei kenmerken, waardoor je kan grillen op hoger niveau:

  • Een sfeervol kampvuur en grill in één
  • Maak een maaltijd binnen 20 – 30 minuten
  • Uniek design voor perfect grillen
  • Super snel en gemakkelijk schoonmaken
  • Alle seizoenen te gebruiken
  • Mooi object in iedere tuin of op elk terras
  • USA design in Nederland gemaakt

Koken als een chef

Het design en de vorm van de Arteflame zorgen voor een optimale verhitting van de grillplaat, waardoor je perfect kan grillen zonder steekvlammen of het schoonmaken van de vieze roosters. Je maakt de plaat schoon door overtollig olie en etensresten simpelweg in het vuur te schuiven, waarna je de plaat gemakkelijk schoonveegt met wat olijfolie.

grillen op hoger niveau tip

Gezellig met vrienden en familie

Het ronde design van Arteflame zorgt dat je tegelijkertijd met vrienden en familie kunt grillen, zodat je gezellig kan bijpraten terwijl ieder zijn eigen eten bereidt!

Twee verschillende modellen

Bij Boerenbond verkopen wij twee verschillende modellen, waarvan een kleinere en een grotere variant. De Arteflame One Series 30″ is de kleine variant met een bakplaat van 76,2 cm. De grote variant is de Arteflame One Series 40″ met een bakplaat van 101,6 cm. De producten van Arteflame zijn niet in onze webshop verkrijgbaar, maar wel in de volgende Boerenbond winkels: Goesbeek en Oosterhout. Neem een kijkje in één van deze winkels om deze gave grillplaten van dichtbij te zien, zodat je het grill gevoel op hoger niveau zelf kunt beleven!

Inclusief grillrooster

Materiaal

Staal

Grootte bakplaat

76,2 cm

Materiaal bakplaat

Behandeld staal (roest niet)

Verkrijgbaar in Boerenbond winkels

Uitverkocht

Inclusief grillrooster

Materiaal

Staal

Grootte bakplaat

101,6 cm

Materiaal bakplaat

Behandeld staal (roest niet)

Verkrijgbaar in Boerenbond winkels

Goesbeek en Oosterhout