Heb je last van een groene waas op de tegels, de schutting of meubels in je tuin? Groene aanslag bestaat uit algen en wieren die op verschillende plekken rondom je huis kunnen groeien. Hoe ontstaat groene aanslag en hoe kom je er vanaf?

null

Hoe ontstaat groene aanslag?

Algen en wieren groeien graag op vochtige en schaduwrijke plekken in de tuin. Op deze plekken beginnen tegels, schuttingen, muren, het dak en tuinmeubels al snel onder de aanslag te zitten!

Hoe kom je van groene aanslag af?

Er zijn verschillende BSI producten verkrijgbaar om van deze aanslag af te komen:

BSI Green Kill

BSI Green Kill is gericht op het bestrijden van groene aanslag op allerlei soorten oppervlakken, van aardewerk tot glas tot tegels. Ook jouw tuinmeubels kun je met dit product veilig schoonmaken. Met BSI Green Kill kun je met 1 liter 200 m2 aan oppervlakte behandelen.

Gebruik:
Verdun BSI Green Kill met water tot een oplossing van 5%. Dit betekend dat je voor iedere 10 liter water 50ml BSI Green Kill nodig hebt. Besproei het oppervlakte met een gieter of drukspuit en borstel dit licht in. Na een aantal uur zal je groene aanslag zijn verdwenen. Er hoeft dus niet geschrobd of geboend te worden!

BSI Green Kill 1 liter

BSI Green Kill 2,5 liter

null

Ecologisch verantwoord

Bio Services International (BSI) heeft een groot aanbod aan producten voor de verzorging van uw tuin. BSI streeft naar het door ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten voor de tuin.

BSI Antigroen & -Alg

Heb je een groot oppervlak om te behandelen? Gebruik dan BSI Anti Groen & -Alg. Dit product is hoger geconcentreerd dan vergelijkbare producten. Dit zorgt ervoor dat je per m2 voordeliger uit zal zijn! Met 1 liter BSI Anti Groen & -Alg kun je 2000 m2 behandelen.

BSI Anti Groen & -Alg is geschikt voor het behandelen van allerlei oppervlakte in en om de tuin. Zoals tegels, schuttingen, glas, tuinmeubels maar ook daken. Dit product is ook te gebruiken voor de behandeling van alg in zwembaden.

Gebruik:
Verdun BSI Antigroen & -Alg met water tot een oplossing van 0,5%. Dit betekend dat je voor 100 liter water 50ml BSI Antigroen & -Alg nodig hebt. Besproei het oppervlakte met een gieter of drukspuit en borstel dit licht in. Na een aantal uur zal je groene aanslag zijn verdwenen. Er hoeft dus niet geschrobd of geboend te worden!

BSI Antigroen & -Alg 300 ml

BSI Antigroen & -Alg 1 liter

Gerelateerde producten

Tukan drukspuit 5 L

Tukan drukspuit 1,5 L

Gloria drukspuit Prima 5 L

Gloria drukspuit 1 L