De lente hangt in de lucht. De bomen beginnen te bloeien, het zonnetje wordt voorzichtig warmer en de dagen worden merkbaar langer. Niets is dan zo fijn als met het hele gezin naar buiten gaan om te genieten van het voorjaarszonnetje.

Zorgeloos spelen!

Bij een uitstapje in de buitenlucht horen echter ook gras- en moddervlekken, zeker als je jonge kinderen hebt. Heb je geen zin om uren met de was bezig te zijn na een gezellige middag buiten? Dankzij de HAVEP Rally Overall voor kinderen kunnen je kinderen in alle uitbundigheid buiten spelen, zonder dat ze hun kleren vies maken.

Deze praktische, 100% katoenen overall voor kinderen beschermt de kleding van je kinderen en zit ook nog eens ontzettend lekker. Dankzij het elastiek in de rug van onze kinderoverall hebben je kinderen alle bewegingsvrijheid. De vele zakken bieden hen bovendien voldoende ruimte om alle schelpen, steentjes en andere schatten die ze vinden veilig op te bergen.

Leuke uitstapjes voor het hele gezin:

Hebben je kinderen hun stoere overall aan? Dan is het tijd voor een uitstapje. Ter inspiratie hebben wij vast een paar leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet:

  • Maak een boswandeling extra leuk door een speur- of zoektocht te doen. Vaak organiseren bossen of recreatiegebieden speciaal voor kinderen speurtochten. Terwijl je kinderen rondrennen kun jij van het lentezonnetje genieten.
  • Neem je kinderen een middagje mee naar de kinderboerderij. Gekleed in hun kinderoverall kunnen ze met de dieren knuffelen en door de modder banjeren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat hun kleren vies worden.
  • Hebben jullie een hond? Ga dan eens met het zijn allen naar een hondenspeeltuin. Jullie viervoeter kan hier heerlijk ravotten terwijl jullie van de frisse buitenlucht genieten.
  • Op het strand is altijd wel iets te doen: een zandkasteel bouwen, vliegeren, tekeningen maken in het zand of schelpen zoeken. Je kinderen zullen zich geen moment vervelen.
  • Kinderen vinden het vaak ontzettend leuk om in de tuin te helpen. Bloembollen planten, het gras maaien, onkruid wieden…. In hun overall kunnen je kinderen onbezorgd vies worden. Heb je zelf geen tuin? Neem je kinderen dan mee naar een pluktuin, waar ze zelf fruit, bloemen of groenten kunnen plukken en oogsten.

Wil jij ook zo’n praktische overall voor je kinderen? De HAVEP kinderoverall is verkrijgbaar in de maten 98 tot 170 in de kleuren rood en blauw.

BESTEL IN DE WEBSHOP