Koi’s zijn echte blikvangers in je vijver. Deze prachtige vissen komen oorspronkelijk uit Japan en hebben een karakteristiek uiterlijk. Het is daarom ook niet gek dat deze vissen erg geliefd zijn onder de vijvereigenaren. Om de gezondheid van je vissen te garanderen, begin je bij een goed vissenvoer. In dit artikel bespreken we Hikari, het beste vijvervoer voor je Koi’s!

Wat is Hikari?

Hikari is een merk van premium Koi voer uit Japan. In Japan is het zelfs het meest verkochte voer. Er zijn verschillende soorten varianten beschikbaar:

null

Wist je dat?

De alleroudste Koi ter wereld heette Hanako en heeft een spectaculaire leeftijd van 225 jaar bereikt!

Waarom Hikari voor Koikarpers?

Dit is een vissenvoer dat dagelijks gevoerd moet worden. Het is specifiek gericht op Koi, maar ook andere vijvervissen kunnen dit voer prima krijgen. Hikari heeft een enorm hoge kwaliteit en wordt dan ook als één van de beste soorten visvoer ter wereld gezien. Er worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt voor dit premium voer. Enkele kenmerken van het voer:

Drijvende korrels
Het voer drijft op het wateroppervlak. Hierdoor kun je gemakkelijk zien of je je vissen de juiste hoeveelheid hebt gevoerd. Door nauwkeurig en gericht te voeren zullen je waterwaardes stabieler blijven. Deze goede waterbalans zorgt voor blije en gezonde vissen. Wil je meer lezen over waterwaardes in je vijver? Klik dan hier!

Hoge kwaliteit
Door de hoge kwaliteit van dit visvoer, zorg je ervoor dat je vissen alles binnenkrijgen dat ze nodig hebben. Met Hikari bevorder je de groei en ontwikkeling van je vissen. Door de hoge verteerbaarheid van het voer zal het water in je vijver ook minder vervuilen.

Immuunsysteem
Er is vitamine C toegevoegd aan het visvoer van Hikari. Dit helpt mee om het immuunsysteem van je vis te ondersteunen. Dit zorgt voor een hogere weerstand tegen ziektes en stress.

De beste kleuren
Hikari heeft haar voer zo ontwikkeld, dat het de kleuren van je Koi en vijvervissen bevordert. Dit helpt dus mee om je vissen er extra prominent bij te laten staan.

null

Voor ieder wat wils

De verschillende varianten Hikari zijn in verschillende voergroottes verkrijgbaar. Hierdoor kun je voor elk formaat vis de geschikte variant voeren.
BEKIJK HIKARI IN DE WEBSHOP