Ideaal voor als je een huisdier hebt!

Heb je een hond of kat in huis? Dan zul je het vast herkennen; overal haren, modder, nattigheid en zand! De producten van Kärcher zijn uitstekend om je huis schoon te maken als je huisdieren hebt.

Kärcher Ruitenreiniger Window Vac 2

Wil je jouw ruiten maar liefst vijf keer sneller schoonmaken? De Window Vac bevat een slimme combinatie van een sproeifles, wisser en de zuigkracht van een Window Vac. Super efficiënt en je laat geen strepen meer achter!

BEKIJK DE KÄRCHER WINDOW VAC
paw purple

Huisdier proof!

Heb je vaak pootafdrukken of natte neuzen, van je hond of kat, op de ruiten? Met de Window Vac maak je de ruiten super snel weer schoon.

Kärcher Floor Cleaner FC5

De Floor Cleaner FC5 is een professionele vloerreiniger die droog en nat vuil in één keer opzuigt. De vooruitdraaiende rollers reinigen zonder moeite haren, modder, stof en opgedroogde plekken. Het vuil wordt vervolgens verzameld in een handige opvangbak. Je vult de Floor Cleaner met water en reinigingsmiddel.

BEKIJK DE KÄRCHER FLOOR CLEANER FC5
paw purple

Huisdier proof!

De Kärcher Floor Cleaner FC5 is ideaal om je vloer te reinigen van dierenharen en opgedroogde plekken! Super handig wanneer jouw hond of kat graag buiten komt.

Kärcher Mobile Outdoor Cleaner

Met de Mobile Outdoor Cleaner van Kärcher blijft zand en modder in de tuin of in het bos en blijft je auto schoon! De mobiele reiniger heeft een ingebouwde batterij en een afneembare watertank. Je kunt dus op locatie je hond maar ook je modderige wandelschoenen direct schoonmaken. Een stopcontact of kraan is niet nodig. De mobiele reiniger heeft een waterstraal die geschikt is voor gevoelige oppervlakken. Met de Mobile Cleaner van Karcher blijven je auto én huis schoon.

BEKIJK DE KÄRCHER MOBILE OUTDOOR CLEANER
paw purple

Huisdier proof!

Ben je heerlijk met je hond naar het bos geweest om te rennen en ravotten? Je viervoeter kan er behoorlijk vies worden! Met de Mobile Outdoor Cleaner kun je jouw hond gemakkelijk schoon maken.

Kärcher stoomreiniger SC3

De stoomreiniger van Kärcher is ideaal om vuil te verwijderen van harde materialen. De hete stoom verwijdert tot 99% van alle huishoudelijke bacteriën op harde vloeren. Daarnaast kun je de stoomreiniger ook gebruiken op bijvoorbeeld tegels, kranen , spiegels en andere harde materialen.

Het geheim van het reinigen met stoom is gebaseerd op een krachtige combinatie van druk en hoge temperatuur. Stoom dringt door op moeilijk bereikbare plekken in huis zoals kleine hoekjes, naden en kieren. Daarnaast hoef je geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

BEKIJK DE KÄRCHER STOOMREINIGER SC3
paw purple

Huisdier proof!

De stoomreiniger is ideaal wanneer je een huisdier hebt. De hete stoom doodt bacteriën en je gebruikt geen schadelijke schoonmaakmiddelen.

Kärcher nat en droog zuiger WD3

Met de Kärcher nat en droogzuiger WD3 zuig je zowel droog stof als vloeistoffen. Je kunt de WD3 gebruiken op harde vloeren maar je kunt hem ook op zachte ondergrond gebruiken zoals tapijt.

BEKIJK DE KÄRCHER NAT EN DROOG ZUIGER WD3
paw purple

Huisdier proof!

Heeft je huisdier haren achtergelaten op zijn kussen, in de auto of op de bank? Met de powerbrush of één van de andere accessoires verwijder je de haren eenvoudig. Ook een ongelukje op de vloer is geen probleem! Met een sopje en even zuigen met de WD3 is het zo weer schoon.

Kärcher producten en accessoires

Benieuwd naar meer producten van Kärcher en accessoires die je kunt gebruiken op de apparaten? Bij Boerenbond hebben wij een groot assortiment verkrijgbaar in onze winkels. Je kunt online ook alvast een kijkje nemen.

BEKIJK KÄRCHER PRODUCTEN ONLINE