Lamp, speaker en wijnkoeler in één

Nikkie Amsterdam Lampion

The.Lampions van Nikki.Amsterdam zijn eigenlijk 3 items in één, namelijk een leuke design lamp, een dikke speaker en een handige wijnkoeler. Door middel van het mooie bruine leren hengsel neem je The.Lampion overal mee naar toe. Hierdoor is dit het ideale product voor in de keuken of in de tuin, maar ook om mee te nemen naar een picknick in het park, naar een dagje strand of mee op de boot. Voor elke gelegenheid kun je wel een lamp, wijnkoeler en speaker gebruiken!

De speaker

Muziek afspelen met The.Lampion van Nikki.Amsterdam is heel eenvoudig. Dit gaat via bluetooth. Zo kun je jouw favoriete muziek via jouw smartphone afspelen en ben je verzekerd van een optimale geluidsbeleving!

De lamp

Lamp functie Nikkie Amsterdam

The.Lampion geeft een aangename LED verlichting. Het geeft in no time een subtiele sfeer. Dankzij de ingebouwde batterij heb je 12 uur lang licht (of 5 uur lang onafgebroken muziek).

De wijnkoeler

De meeste wijnkoelers zijn niet bepaald een eye-catcher. Daar brengt Nikki.Amsterdam verandering in! Met deze wijnkoeler kun je jouw drankjes bij elke gelegenheid op een aangename temperatuur houden. The.Lampion is er in 3 verschillende formaten. In de kleinste variant past 1 wijnfles en in de grootste is plek voor 3 wijnflessen.

null

Veelzijdig

The.Lampions kun je in huis ook gebruiken als hippe bloemenbakken!

Koop nu bij Boerenbond

The.Lampions van Nikki.Amsterdam bestel je eenvoudig online in de Boerenbond webshop. Wil je de producten liever eerst bekijken? Dat kan bij een aantal geselecteerde Boerenbond winkels:

Winkel Adres
Uden Industrielaan 17
Waalwijk Prof.Lorenzstraat 20-22-24
Etten-Leur Trivium 162
Vught De Schakel 7
Hulst Stationsplein 24
Oss Parallelweg 7c
Heerlen In de Cramer 78
Zwaagdijk Zwaagdijk 227 B
Eindhoven Bruggelaan 12
Geldrop Laan van Tolkien 2
BEKIJK HET PRODUCT ONLINE!