Wil je heerlijk buiten in de achtertuin zitten, ook wanneer het fris wordt in de avond? Dan biedt terrasverwarming een uitkomst. Zo kun je de hele avond lekker warm genieten op je terras. Er bestaan verschillende soorten terrasverwarmers en heaters. Waar moet je op letten bij het uitzoeken van terrasverwarming?

Terrasverwarming op gas of elektrisch?

Terrasverwarmers zijn onder andere verkrijgbaar op gas of elektrisch. Elektrische heaters zijn over het algemeen iets duurder in aanschaf maar zijn zuiniger in gebruik. Vanwege het hogere rendement is een elektrische verwarmer uiteindelijk goedkoper in kosten.

Een staand model, een wandmodel of een partytent heater?

Zit je vaak op dezelfde plek in de tuin? Dan kun je er voor kiezen om je heater op te hangen. Wil je de heater kunnen verplaatsen? Ga dan voor een staande heater. De partytent heater plaats je in de nok of punt van een partytent, overkapping of tuinhuis.

null

Vermogen

Het wattage (Watt) van een heater geeft het vermogen aan. Hoe meer Watt, hoe meer warmte een heater uitstoot. Het is beter om twee heaters met minder vermogen te gebruiken dan één met meer vermogen. Zo wordt de warmte beter verspreid.

Houtkachels als terrasverwarming 

Op zoek naar extra gezelligheid in je tuin? Kies dan voor een houtkachel! Niets is zo fijn om ’s avonds bij je eigen vuurtje op te warmen! Met een houtkachel en een dekentje kun je buiten blijven genieten. Zelfs als het buiten koeler wordt.

Soorten elektrische terrasverwarming 

De stijlvolle Eurom Q-time 2000 is een elektrische terrasverwarmer om je op te warmen op koelere zomeravonden. De Q-time 2000 heeft een 2000 Watt kwarts lamp die eenvoudig een middelgroot terras of balkon kan verwarmen. Daarnaast is deze terrasverwarmer eenvoudig op te hangen en spatwaterdicht.

  • Capaciteit: instelbaar in 1000 watt of 2000 watt
  • Maximaal bereik: 14 m2

Eurom Q-time 2000S | €53,99

Wil je liever het staande model? Ga dan voor de Eurom Q-time 2000S. Deze terrasverwarmer heeft een standaard waardoor je hem overal kunt neerzetten. Wil je de heater alsnog ophangen? Dat kan! Je kunt de Q-time 2000S ook eenvoudig aan de wand monteren.

*Je vindt de Eurom Q-time 2000S in onze Boerenbond winkels.

 

Zoek hier een Boerenbond bij jou in de buurt!

De Eurom Golden 1300 Comfort is een terrasverwarmer met een 1300 Watt Halogeen lamp en zorgt voor een aangename warmte op je balkon of in je tuin. De Halogeen lamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. De Golden 1300 Comfort is eenvoudig aan de muur te bevestigen en is spatwaterdicht.

  • Capaciteit: 1300 watt
  • Maximaal bereik: 10 m2

*Je vindt de Eurom Golden 1300 Comfort in onze Boerenbond winkels.

Zoek hier een Boerenbond bij jou in de buurt!

Wil je graag een heater ophangen in het midden van een ruimte? De Eurom Partytent heater 1502 verwarmt je terras 360° met een aangename warmte. Je kunt de warmte regelen door de carbon lamp in te schakelen op 750 of 1500 Watt. De terrasverwarmer is gemakkelijk op te hangen in een partytent of onder een overkapping en is spatwaterdicht.

  • Capaciteit: instelbaar in 750 watt of 1500 watt
  • Maximaal bereik: 14 m2
Zoek hier een Boerenbond bij jou in de buurt!