Alleen bij Boerenbond

Koop een product van WOLF-Garten in een Boerenbond winkel en maak kans op één van de 12 WOLF-Garten prijzen! Bekijk hieronder wat je kunt winnen.

robomaaier wolf-garten

1e Prijs: WOLF-Garten robotmaaier Loopo S150

Nooit meer zelf het gras maaien! De WOLF-Garten robotmaaier is uiterst gebruiksvriendelijk doordat hij te bedienen is met slechts één druk op de knop. Met zijn compacte ontwerp is hij uitermate geschikt voor de kleinere gazons tot 150 m2

elektrische heggenschaar wolf-garten

2e Prijs: WOLF-Garten elektrische heggenschaar HSE 45

De WOLF-Garten elektrische heggenschaar HSE 45 heeft een meslengte van 45 cm, een 180° draaibaar mes en lasergesneden, diamant geslepen messen. Efficiënt en ergonomisch, ideaal voor al je snoeiwerk!

3e Prijs (10x): WOLF-Garten snoeischaar RR 5000

De RR 5000 is het topmodel papagaaiebek snoeischaar van WOLF-Garten. Met een eenhands-vergrendeling, antikleeflaag en krachtbesparende hefboomwerking is het ideale gereedschap voor in je tuin!

Hoe werkt het?

Heb je een WOLF-Garten product aangeschaft in één van onze Boerenbond winkels? Bewaar je aankoopbewijs dan goed. Op deze actiepagina op de website van WOLF-Garten moet je 2 dingen doen om kans te maken:

1. Vul je gegevens in
2. Upload een foto of scan van je aankoopbewijs

Vervolgens krijg je een e-mail van WOLF-Garten met de bevestiging en een persoonlijke registratiecode. Je maakt direct kans op één van de 12 prijzen! De 12 prijswinnaars ontvangen na 12 augustus van WOLF-Garten persoonlijk bericht.

NAAR DE ACTIEPAGINA

*Deze actie loopt t/m 12 augustus 2018.
*Dit is een actie van WOLF-Garten. Voor eventuele vragen en/of klachten kun je contact opnemen met WOLF-Garten. Voor de actievoorwaarden en contactgegevens kun je hier terecht.