Einhell Accu Multischuurmachine - Electrisch Gereedschap - 0.84 kg Rood Zwart Wit

€ 39,95
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis..
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.
  • Klein, compact en gemakkelijk te hanteren
  • Extreme fix voor snel wisselen van schuurpapier
  • Stevige, robuuste aluminium ventilator zorgt voor stille werking
SKU
4006825618181

Met de Einhell TE-OS 18/1 Li Solo heb je een compacte en handzame Accu Multischuurmachine, die breed inzetbaar is voor een groot aantal werkzaamheden.

Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het schuren in hoeken en op kleine oppervlakken. Doordat de machine op basis van een accu werkt, wordt een grote mate van bewegingsvrijheid geboden bij het gebruik van de machine. De machine is voorzien van een softgrip handgreep die een comfortabele geleiding van de machine bevordert. Daarbij ligt de kleine, compacte en handige machine met deze handgrepen stevig in de hand. Dankzij de Extreme Fix-klittenbandbevestiging is het schuurpapier heel eenvoudig aan de schuurzool te bevestigen. Daarbij zorgt de Extreme Fix ervoor dat het afschuurvermogen van de machine toeneemt.

Met een massief en robuust aluminium ventilator rad wordt een rustige loop van de machine bevorderd. Om tijdens het gebruik van de machine veilig en schoon te kunnen werken, is de machine voorzien van een actieve stofafzuiging.

Standaard zit er een stofopvangreservoir op de machine om het vrijgekomen schuurstof op te vangen. Het reservoir is enkel te gebruiken in combinatie met een 1,5 / 2,0 of 2,6 P Ah accu. Met een speciale adapter kan er een stofzuiger op de machine worden aangesloten.

Standaard worden er zes schuurvellen met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan met het uitvoeren van schuurwerkzaamheden. Deze stukken schuurpapier passen bij een schuuroppervlak van 93 x 60 x 105 mm.

Deze Accu Multischuurmachine werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Multischuurmachine.

Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. 

Productspecificaties
Artikelnummer 10012944
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur Zwart
Kleur verfijning Wit
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 Zomer
season3 Herfst
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order 1565492
Merk Einhell
Assortiment Tuin
Productsubgroep Schuurmachines
Secundaire productgroep N/A
Soort Doe Het Zelf
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Kleur Rood
Maat N/A
Smaak N/A
Gewicht 0.84 kg
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort Kunststof/Metaal
Model N/A
Productgroep Gereedschap
Familie N/A
Vipclub N/A
Seizoen Voorjaar
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Kleuren N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Einhell Accu Multischuurmachine - Electrisch Gereedschap - 0.84 kg Rood Zwart Wit
Jouw rating