Einhell Decoupeerzaag - Electrisch Gereedschap - 2.24 kg Rood Zwart Zilver

€ 59,95
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis.
  • Stofafzuiging met adapter
  • Gereedschapsloze zaagbladwissel
  • Elektronische snelheidsregeling
SKU
4006825576573

De TC-JS 85 is een krachtige Decoupeerzaag met pendelfunctie. die gebruikt kan worden bij de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden.

Een nauwkeurige en gecontroleerde manier van werken met deze machine. staan hierbij voorop. De machine kan in huis. op de werkplaats of bijvoorbeeld in de garage worden gebruikt.

De viervoudig verstelbare pendelbeweging en geïntegreerde regelelektronica maken het mogelijk om het aantal slagen van de machine precies af te stellen bij het materiaal waarmee word gewerkt. Om uiteenlopende zaagwerkzaamheden uit te voeren. is deze decoupeerzaag voorzien van een krachtige 620 W motor. Dit biedt je een toerental tussen de 800 en 3.000 t/min.

Het aantal slagen van de machine is in te stellen met de viervoudig instelbare pendelbeweging en geïntegreerde regelelektronica. Zo kun je de machine afstellen bij het materiaal waarmee je werkt tijdens een klus. De machine produceert een maximale slaghoogte van 20 mm. de zaagdiepte voor hout is 85 mm. Voor kunststoffen voorwerpen geldt een maximale zaagdiepte van 12 mm en voor metaal van 8 mm.

Het is heel eenvoudig om tussen verschillende zaagbladen te wisselen. hiervoor is het gebruik van gereedschap niet noodzakelijk. Daarbij kan de zaagschoen zonder gereedschap tot 45° graden verstek worden gezet. Zo kan je tijdens het uitvoeren van zaagwerkzaamheden door blijven werken. zonder eerst gereedschap te moeten pakken.

Met de parallel aanslag bij deze machine is het mogelijk om zeer nauwkeurig en gecontroleerd te werk te gaan. Je houdt zicht op het voorwerp waarmee je werkt. zodat scheve sneden worden vermeden. Ook de meegeleverde stofzuigadapter bevordert een nauwkeurige en veilige manier van werken met deze decoupeerzaag.

Sluit je eigen stofzuiger op de adapter aan. zodat het vrijgekomen stof en zaagsel direct kan worden weggezogen.

Om je decoupeerzaag veilig te kunnen vervoeren of op te bergen. wordt er een transport- en opbergkoffer met de machine meegeleverd. Na gebruik kun je de decoupeerzaag hierin opbergen en meenemen naar een andere plaats. De elektriciteitskabel van de decoupeerzaag kan na gebruik aan de kabelclip op de machine worden bevestigd.

Standaard wordt er een zaagblad voor hout met de machine meegeleverd. Dit biedt je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het uitvoeren van verschillende zaagwerkzaamheden.

Productspecificaties
Artikelnummer 10012933
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 Zwart
Kleur3 Zilver
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 N/A
Smaak3 N/A
sort_order 1565496
Merk Einhell
Assortiment Tuin
Produktgroepen Zaagmachines
produktgroepen2 N/A
Soort Doe Het Zelf
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Kleur Rood
Maat N/A
Smaak N/A
Gewicht 2.24 kg
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Model N/A
Produktgroep Gereedschap
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Seizoen N/A
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Kleuren N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Einhell Decoupeerzaag - Electrisch Gereedschap - 2.24 kg Rood Zwart Zilver
Jouw rating