Einhell Haakse Slijper - Electrisch Gereedschap - 2.54 kg Rood Zwart Zilver

€ 39,95
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis.
  • Herstart beveiliging
  • Spilvergrendeling
  • Inclusief 2x slijpschijf Ø125 mm
SKU
4006825608373

De Einhell TC-AG 125 Kit is een krachtige Haakse Slijper die voor verschillende klussen in huis. in de garage of op een werkplaats kan worden gebruikt.

De machine kan worden gebruikt voor het snijden. slijpen en voorbewerken van verschillende materialen. Dankzij de slimme vormgeving van deze machine kan je de haakse slijper ook op lastig te bereiken plaatsen gebruiken. De haakse slijper is voorzien van een krachtige 850 W motor. die een onbelast toerental van maximaal 12.000 t/min levert. Dit is voldoende voor de meeste klussen in en rondom je woning.

Voor de bescherming van de motor in deze machine wordt gebruik gemaakt van een metalen aandrijfbehuizing. Dit gaat slijtage en beschadigingen tegen. waarmee de levensduur van de machine word verlengd. Dankzij de asvergrendeling van deze haakse slijper is het heel eenvoudig om snel van slijpschijf te wisselen tijdens het uitvoeren van slijp- of zaagklussen. De haakse slijper is geschikt voor slijpschijven met een diameter van 125 mm.

Voor een optimale controle over de haakse slijper wordt deze geleverd met een tweede. extra handgreep. Deze kun je op twee posities aan de haakse slijper bevestigen. wat het gebruiksgemak van de machine vergroot. Om te voorkomen dat de machine overbelast raakt tijdens het uitvoeren van slijp- en zaagwerkzaamheden. is deze voorzien van een veiligheidsschakelaar. Deze veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de machine automatisch uitgeschakeld wordt als deze vastloopt. Dankzij de geïntegreerde herstartbescherming van deze haakse slijper wordt voorkomen dat de haakse slijper uit zichzelf inschakelt als deze is vastgelopen. Dit bevordert een veilige manier van werken met de machine.

Standaard wordt deze haakse slijper met twee slijpschijven geleverd. die beide een diameter hebben van 125 mm. Zo kan je direct aan de slag met het uitvoeren van de wer kzaamheden!

Productspecificaties
Artikelnummer 10044263
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 Zwart
Kleur3 Zilver
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 N/A
Smaak3 N/A
sort_order 1565499
Merk Einhell
Assortiment Tuin
Produktgroepen Slijpmachines
produktgroepen2 N/A
Soort Doe Het Zelf
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Kleur Rood
Maat N/A
Smaak N/A
Gewicht 2.54 kg
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Model N/A
Produktgroep Gereedschap
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Seizoen N/A
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Kleuren N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Einhell Haakse Slijper - Electrisch Gereedschap - 2.54 kg Rood Zwart Zilver
Jouw rating