Kerstmis Boerenbond Collectie

Kies jij deze kerst voor een echte of een kunstkerstboom? Bij Boerenbond hebben wij dit jaar verschillende echte bomen zoals de Nordmann, Omorica en Conica van verschillende afmetingen. Onze kunstkerstbomen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig pvc. Kies o.a. voor een Tuscan Spruce, Frosted Pine of Swiss Forest Pine. Naast kerstbomen hebben wij natuurlijk een mooie selectie aan kerstaccessoires, verlichting, kaarsen en decoratie. Ons ruime kerstassortiment is niet online beschikbaar maar koop je in onze Boerenbond winkels. Zoek hier een winkel in jouw buurt. Bekijk hieronder alvast een selectie van onze artikelen.

Extra spaarpunten voor VIP Club leden

Ben jij VIP Club lid? Gebruik jouw VIP Club kaart of de app en ontvang bij aanschaf van een echte kerstboom of kunstkerstboom 100 extra spaarpunten! Ben je nog geen lid? Word dan gratis lid van de VIP Club

Laat je echte kerstboom altijd acclimatiseren

Voordat je een echte kerstboom in de woonkamer zet, is het belangrijk om je boom te laten acclimatiseren. Plaats daarom je kerstboom eerst 24 uur in de schuur.

Echte kerstbomen

 

Nordmann kerstboom pot

Nordmann spar (pot)

De naalden van de Nordmann spar zijn naaldvaster en zachter dan van de gewone spar. De naalden van deze kerstboom hebben een glimmend donkergroene kleur.

Verkrijgbare hoogte: 120 t/m 200 cm

 
Nordmann kerstboom gezaagd

Nordmann spar (gezaagd)

De naalden van de Nordmann spar zijn naaldvaster en zachter dan van de gewone spar. De naalden van deze kerstboom hebben een glimmend donkergroene kleur.

Verkrijgbare hoogte: 150 t/m 250 cm

 
conica kersboom

Conica spar

De Conica spar is een erg compacte en kegelvormige dwergconifeer. De naalden zijn kort, dicht op elkaar en lichtgroen van kleur.


Verkrijgbare hoogte: 80 cm

 
kerstboom omorica

Omorica (Servische spar)

De Servische spar heeft een zilverachtige kleur vanwege de onderzijde van de naalden. Deze blauwe spar heeft een slankere vorm en minder naaldafval dan de gewone spar.

Verkrijgbare hoogte: 100 t/m 250 cm

 

 

Kunstkerstbomen

 

tuscan spruce kerstboom

Tuscan Spruce

De Tuscan Spruce kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig pvc. Deze kunstkerstboom heeft een diepgroene kleur met een dichte begroeiing.

Verkrijgbare hoogte: 185/215 cm

 
forest frosted pine kerstboom

Forest Frosted Pine

De Forest Frosted Pine kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig pvc. Deze kunstkerstboom heeft een grijsgroene kleur met een dichte begroeiing. Het lijkt alsof deze kerstboom bevroren is!

Verkrijgbare hoogte: 155/185/215 cm

 
swiss forest pine

Swiss Forest Pine

De Swiss Forest Pine kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig pvc. Deze kunstkerstboom heeft een grijsgroene kleur met rankere takjes.

Verkrijgbare hoogte: 155/185/215 cm

 

 

Kerstdecoratie

 

fakkelhouder

Zweedse fakkelhouders

 
roestfiguren

Roestfiguren

 

Wax Kaarsen

 
buitenhaard finn

Tuinhaarden

 

 

Kerstverlichting

 

Connectable kerstverlichting

 

Flame Lights

 

Neon sneeuwvlok

 

Outdoor laser show