Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Heb jij last van ongedierte in je huis, tuin of schuur? Veel insecten of kleine knaagdieren houden ervan om zich op ongewenste plekken te nestelen. Hier kunnen zij veel overlast veroorzaken of zelfs schade aanrichten. Vaak is het dan ook nodig om snel actie te ondernemen. Bekijk daarom snel onze producten voor de bestrijding van ongedierte zoals vlooien, teken, muggen, muizen, boktorren, ratten, kakkerlakken, mieren, spinnen, wespen, zilvervisjes, buxusmotten, slakken, termieten, vliegen, fruitvliegjes, mollen en bladluizen! Ook hebben wij verschillende artikelen om je huisdier zoals je hond of kat te behandelen en preventief te beschermen tegen externe parasieten zoals vlooien en teken. Ook hebben wij producten tegen interne parasieten zoals hartwormen, spoelwormen, haakwormen, lintwormen en zweepwormen.

Hulp nodig om van je ongedierte af te komen? Lees dan ons deskundige advies over hoe jij het beste van je ongedierte af kunt komen en op welke manieren je kunt zorgen dat je ongedierte in huis voorkomt!

 

Vlooien

Vlooien

Vlooien kunnen flink overlast opleveren bij je huisdier zoals je hond of kat, maar kunnen ook erg hinderlijk zijn voor mensen als ze in huis zitten. Klik hier om onze producten tegen vlooien te bekijken!

 
Teken

Teken

Teken komen regelmatig voor bij honden en katten en kunnen erg gevaarlijk zijn, aangezien ze drager kunnen zijn van de Ziekte van Lyme. Klik hier om onze producten tegen teken te bekijken!

 
Wormen

Wormen

Huisdieren komen regelmatig in contact met verschillende soorten wormen zoals spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en hartwormen. Ook kan je in huis last hebben van houtwormen. Klik hier om onze producten tegen wormen te bekijken!

 
Mieren

Mieren

Mieren komen in groten getale voor en kunnen behoorlijk wat overlast opleveren. Mieren komen vooral voor in de tuin, maar komen ook regelmatig voor in huis. Klik hier om onze producten tegen mieren te bekijken!

 

 

Vliegen

Vliegen

Vliegen in huis vormen al snel een plaag, die voor veel overlast kunnen zorgen. Het is dan ook aan te raden de vliegen te bestrijden. Klik hier om onze producten tegen vliegen te bekijken!

 
Wespen

Wespen

Wespen zijn misschien wel één van de ergste soorten ongedierte, ze kunnen namelijk een behoorlijk pijnlijke steek uitdelen. Klik hier om onze producten tegen wespen te bekijken!

 
Muizen

Muizen

Muizen gaan vaak op zoek naar voedsel in je huis of schuur en kunnen hierdoor behoorlijk wat overlast veroorzaken. Klik hier om onze producten tegen muizen en ratten te bekijken!

 
Zilvervisjes

Zilvervisjes

Zilvervisjes en papiervisjes komen in bijna alle huizen voor en kunnen behoorlijk wat schade aanbrengen aan je huis en spullen. Klik hier om onze producten tegen zilvervisjes te bekijken!

 

 

Buxusmot

Buxus-mot en -rups

Buxusmotten zijn één van de grootste vijanden van de Buxus en kunnen je Buxus behoorlijk toetakelen. Klik hier om onze producten tegen de buxusmot te bekijken!

 
Boktor

Boktorren

Boktorren knagen zich door de houten balken van je huis en zorgen voor behoorlijk wat schade. Bovendien zijn boktorren vrij hardnekkig. Klik hier om onze producten tegen boktorren te bekijken!

 
Rat

Ratten

Ratten in je huis zijn erg onhygiënisch en zorgen voor behoorlijk wat overlast. Het is daarom van belang om de ratten snel te bestrijden. Klik hier om onze producten tegen ratten te bekijken!

 
Mol

Mollen

Mollen lijken misschien schattig maar zijn erg slecht voor je gazon. Binnen no-time is je hele gazon bedekt met molshopen! Klik hier om onze producten tegen mollen te bekijken!

 

 

Muggen

Muggen

Muggen zijn enorm hinderijk als ze in huis voorkomen en zorgen al gauw voor slapeloze nachten. Klik hier om onze producten tegen muggen te bekijken!

 
Spinnen

Spinnen

In sommige huizen zitten behoorlijk wat spinnen. Deze kunnen behoorlijk eng zijn! Klik hier om onze producten tegen spinnen te bekijken!

 
Kakkerlakken

Kakkerlakken

Kakkerlakken in huis kunnen erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid aangezien ze veel ernstige ziektes met zich mee kunnen brengen. Klik hier om onze producten tegen kakkerlakken te bekijken!

 
Luizen

Luizen

Bladluizen eten je planten en bloemen in de tuin op. Daarnaast trekken ze mieren aan. Snel bestrijden dus! Klik hier om onze producten tegen luizen te bekijken!

 

 

Slakken

Slakken

Slakken in je tuin kunnen je mooie sier- en moes helemaal vernielen! Klik hier om onze producten tegen slakken te bekijken!

 
Fruitvliegjes

Fruitvliegjes

Fruitvliegjes komen op rottend voedsel af en kunnen in de zomer een echte plaag vormen. Klik hier om onze producten tegen fruitvliegjes te bekijken!

 

Advies