Registreren
Boerenbond VIP Club kaart

Kaart gekocht

VIP Club leden hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je geregeld exclusieve persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor events en krijg je relevante informatie en tips. Je kunt je ook abonneren op bepaalde exclusieve services, stuk voor stuk speciaal op jouw wensen afgestemd.

Heb je in de winkel een Boerenbond VIP Club kaart gekocht? Dan moet je deze alleen nog op onze website activeren door je te gaan registeren.


Registreer je VIP Club kaart

Druk op onderstaande button om je te registeren. Je wordt doorgestuurd naar een registreer pagina waar je jouw gegevens in kunt vullen. Heb je al je gegevens ingevuld? Dan druk je op de knop 'Account aanmaken'. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail, klik op de link in de mail om je account te activeren.

Kaart registreren

Klantkaart koppelen

Kaart koppelen

Is jouw account succesvol aangemaakt? Dan kun je jouw klantenkaart gaan koppelen. Log-in met je account op onze website en ga in jouw account naar het tabblad "Mijn VIP Club" of druk op onderstaande knop en kom direct op de juiste plek terecht.

In het scherm dat opent kun je jouw klantkaart koppelen door te klikken op "Kaartnummer toevoegen". Vervolgens vul je de code die onder de barcode op jouw klantkaart staat in en klik je vervolgens op "Opslaan". Je VIP Club klantkaart is nu succesvol gekoppeld.


Punten sparen

Nu jouw klantkaart gekoppeld en geactiveerd is, start je met het sparen van punten. Winkel je online? Dan worden de punten automatisch na 2 weken na je aankoop op je saldo bijgeschreven.

Koop je al jouw producten in een fysieke winkel? Vergeet dan niet bij iedere aankoop jouw klantkaart te laten scannen, ook dan worden na 2 weken de punten op je saldo bijgeschreven.

Punten sparen