Bakmixen van Soezie

Let op: Vanaf 1 januari 2020 is het helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan het 5+1 gratis spaarprogramma van de Soezie bakproducten.
Wil je nog profiteren van het spaarprogramma van Soezie? Spaar dan nog snel voor het einde van het jaar 5 zakken in totaal. Heb je voor 1 januari 2020 5 zakken gekocht? Dan heb je t/m 31 maart 2020 recht op de zesde zak gratis. De gratis voucher blijft na uitgifte 3 maanden geldig.

Bak jij zelf je brood, of bak je graag (cup)cakes, wafels of pannenkoeken? Probeer dan de eens de mixen van Soezie. De mixen voor het brood zijn goed te gebruiken in een broodbakmachine of kneed het met de hand en bak het in de oven.

Ben je meer een liefhebber van zoetigheid? Probeer dan de mixen voor het maken van onder andere luikse wafels, verschillende soorten cakes of pannenkoeken. Bekijk voor meer inspiratie de adviesartikelen hoe je zelf een heerlijke lekkernij kunt maken.

Soezie broodzakken

Gratis broodbakmixen voor VIP Club leden

Onze VIP Club kunnen gebruik maken van verschillende aantrekkelijke acties om kennis te maken met het assortiment van Soezie. Je wordt lid van onze VIP Club door de Boerenbond of Pets Place app te downloaden of in één van onze winkels een kaart aan te schaffen en te registreren. Wanneer je een VIP account hebt, kun je gebruik maken van deze Soezie acties en andere unieke acties! Bovendien spaar je punten voor korting, kun je gebruik maken van extra services en krijg je van ons advies op maat. Lees meer over de VIP Club.

Gratis broodbakmixen voor VIP Club leden

Ben je al Soezie fan & VIP Club lid? Dan spaar je automatisch voor een 6e verpakking Soezie broodbakmix gratis! Dit geldt voor de 2.5 kg verpakkingen van de Soezie All-in, Original en Original Bio bakmixen. Het enige dat je hoeft te doen is deze verpakkingen aanschaffen in de winkel met gebruik van je VIP Club app of klantenkaart. Koop je liever online? Dan spaar je automatisch wanneer je je VIP Club e-mailadres gebruikt bij je bestelling. Je hoeft de verpakkingen niet in 1 keer aan te schaffen. Nadat je 5 van de deelnemende Soezie producten hebt aangeschaft, ontvang je in de app en de Mijn VIP Club omgeving een voucher voor 100% korting op de 1 deelnemende 2.5 kg verpakking. Je kan deze voucher gebruiken bij de volgende aankoop.

Meergranen-chocoladebrood

Dit brood zit vol met meergranen en met chocolade. Ben jij hier fan van? Dan is dit brood zeer geschikt voor jou.

Meergranen-rozijnenbrood

Eet je graag meergranenbrood waar nog iets extra's bij in zit? Ga dan voor het meergranenbrood met rozijnen om het extra lekker te maken.

Oudegranenbrood met pesto

Niet alleen lekker bij een brunch maar ook lekker bij bijvoorbeeld een barbecue of als dipbrood, oudegranenbrood met pesto. Bekijk hoe je dit brood eenvoudig zelf kunt maken

Oudegranenbrood met spek en kaas

Hou je van hartig brood? Dan is dit brood gevuld met spek en kaas ideaal voor jou. Eet dit brood tijdens je middagmaal naturel of met een beetje boter.

Broodmixen

soezie witbrood

Witbrood

Verkrijgbaar in onder ander wit speltbrood, wit boerenbrood en vezelwit.

soezie bruinbrood

Bruinbrood

Eet je liever bruinbrood, kies dan bijvoorbeeld volkorenbrood of omega 3 brood.

soezie meergranen brood

Meergranen

Vind je donker brood erg lekker? Ga dan voor de meergranen broden, bijvoorbeeld Waldkorn.

soezie mediteraan brood

Mediterraan

Ook erg lekker, mediterraans brood. Bijvoorbeeld Italiaans kruidenbrood of olijvenbrood.

Bakproducten

Soezie wafels

Brusselse Wafels

Bak je eigen warme, verse en krokante Brusselse Wafels. Ook lekker met slagroom en vers fruit.

Soezie cupcakes

Cupcakes

Heerlijke zoete en luchtige cupcakes. Per zak kun je er 48 bakken en daarna leuk versieren.

Soezie banketroom

Banketroom

Geschikt als vulling voor bijvoorbeeld fruittaarten en soezen. Kan meegebakken worden.

Soezie pannenkoeken

Pannenkoeken

Bak eenvoudig je eigen lichtzoete pannenkoeken en beleg ze zoals jij zelf lekker vindt.

Voorjaarsrecepten

Probeer eens één van de drie recepten speciaal voor het voorjaar. Lekker met fruit en het zorgt voor die heerlijke geur door het huis.


Broodmixen

Wil je na het zien van alle broodbakmixen toch nog wat meer informatie over Soezie? Lees dan het artikel om meer te weten te komen over de producten van de al meer dan 100 jaar oude thuisbak specialist.