Wist je dat de herfst en winter voor de meest sfeervolle avonden kunnen zorgen? Vooral op het terras in de tuin! Beeld het je maar eens in... Lekker relaxen op je favoriete stoel of lounge, de warmte van een knetterend haardvuur, misschien een wijntje erbij, een muziekje of juist genieten van de stilte. Op deze pagina vind je de benodigdheden voor zo'n sfeervolle avond. Het aanbod in onze webshop is beperkt. Voor ons complete assortiment bezoek je een Boerenbond winkel.


 

Tuinhaarden

Een tuinhaard is een echte eyecatcher voor op het terras. Tuinhaarden geven bijzonder veel warmte en onze roestkleurige modellen geven een stoere en robuuste look. Een tuinhaard met houtopslag kan ook erg praktisch zijn.

 

Vuurkorven en schalen

Een vuurkorf, vuurschaal of vuuremmer geeft veel sfeer en warmte wanneer de avonden kouder worden. Perfect om langer te genieten in de herfst en winter op je terras. 

Zweedse fakkels

Zweedse fakkels hebben een natuurlijke en erg sfeervolle uitstraling. Ze zijn daarnaast erg gemakkelijk om snel te gebruiken bij een frisse avond. Onze Zweedse boomstamfakkels zijn inclusief aanmaakblokje.


 

Haardhout & opslag

Het is erg handig om hout ergens kwijt te kunnen in je tuin. Een mand voor haardhout is erg gemakkelijk. Maar voor een grotere hoeveelheid hout is een speciale haardhout berging ideaal! Het is stijlvol en zo blijft het hout ook mooi droog.

 

 

 

Terrasheaters

Elektrische terrasheaters of heaters op gas zijn perfect om lekker warm te genieten op je terras. Het voordeel ten opzichte van bovenstaande verwarmers is dat je ze direct kunt gebruiken zonder hout. Meer weten over terrasheaters en verschillende modellen? Lees dan hier meer.

 

Nikki.Amsterdam

Breng stijl en gezelligheid in je tuin met een Lampion, Cube of Bowl van Nikki.Amsterdam. Deze design lampen zijn niet alleen sfeervol en trendy, maar zorgen ook voor muziek en gekoelde wijntjes!