Het hele jaar lang een diepgroen gazon!

Het hele jaar lang een diepgroen gazon, het kan! We helpen je op het juiste moment met advies en ontvangt tot wel 20% korting op producten!

De voordelen

De hoogste korting op producten in het seizoen!

Precies op tijd advies voor elke stap

De Groen gras wijzer helpt je de juiste producten te kiezen

  • Met het Groen gras abonnement ontvang je 4 x per jaar een e-mail bericht met advies en tips, over wat er moet gebeuren om jouw gazon in topconditie te houden. Daarnaast krijg je hulp om de juiste producten te kiezen die precies passen bij de grootte en conditie van jouw gazon. Uiteraard maak je gebruik van de hoogste kortingen op de producten. Je ontvangt de korting in de vorm van een VIP voucher in de Boerenbond of Pets Place app en onder Mijn VIP Club wanneer je bent ingelogd.

  • Ben je lid van onze VIP Club? Meld je dan aan in de e-mail van het Groen gras abonnement of meld je direct aan bij Mijn abonnementen (inloggen met je VIP account). Zo geniet je het hele jaar van de hoogste korting op de gazonproducten van het abonnement, word je op de hoogte gehouden van gazononderhoud en krijg je hulp bij het kiezen van de juiste producten die passen bij jouw gazon.

    Nog geen lid van de VIP Club? Word dan gratis lid door onze Boerenbond of Pets Place app te downloaden of schaf een klantenkaart aan in één van onze winkels. Volg daarna de stappen hierboven.Groen gras wijzer

Ben je benieuwd welke producten je op dit moment nodig hebt voor de verzorging van jouw gazon? Druk op de Groen gras wijzer hiernaast, log in en bekijk de producten die passen bij de grootte en conditie van je gazon.

Groen gras stappenplan

Advies voor je gazon