Wolf-Garten Benzinemaaier A420 - Grasmaaier - 42 cm 60 l Rood Geel

€ 499,00
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis..
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.
Korte omschrijving
De Benzinemaaier A 420 AV HW van Wolf-Garten is geschikt voor een gazon tot 500m2
  • Met een snijbreedte van 42 cm
  • Highweels en vario wielaandrijving
  • Inclusief Wolf-Garten Triplex Systeem
SKU
4008423872699

Een betrouwbare benzinegrasmaaimachine

Gazonverzorging moet niet worden onderschat. Het onderhouden van je gazon is een serieuze zaak die serieuze tools vereist. De A 420 AV HW benzinemaaier van Wolf-Garten is een grasmachine op benzine met highweels en vario wielaandrijving. Deze maaimachine wordt gekarakteriseerd door zijn hoge kwaliteit en functionaliteit. De grasmachine kan maaien, verzamelen en versnipperen waardoor grasmaaien een stuk makkelijker wordt.

Details van de A 420 AV HW

Deze benzinegrasmaaier is ideaal voor grotere grasvelden met een snijbreedte van 42 cm. De machine bevat een krachtige B&S E-series met een vermogen van 125 cm3 (1,7 kW). Ook in de bochten is deze grasmaaier zeer flexibel met voorwielen van 180 mm hoog en highweels aan de achterkant van 280 mm hoog. De soepele wielaandrijving is variabel instelbaar van 2,8 tot 4,5 km/u. Je kan de maaihoogte (ondersteunt met veer) instellen in zes posities van 2,8 tot 9,2 cm. Het chassis is gemaakt van hoogwaardig staal en de maaier heeft een tankinhoud van 1 l.

Natuurlijk beschikt deze grasmaaier ook over een opvangzak, deze heeft een volume van 60 l en is uitgerust met hardtop en vulindicator. De duwboom met softgrip is inklapbaar en ook in hoogte te verstellen zodat je deze kan aanpassen aan jouw lengte. Voordat je de machine in de winterstalling zet, wil je deze goed schoon hebben. Daarom vind je op het maaidek een praktische reinigingsnippel waaraan een tuinslag kan worden gekoppeld.

Innovatief ACC-systeem

Dankzij het innovatieve ACC-systeem, voluit advanced cut and collect, behoren de Wolf-Garten maaiers tot de best presterende maaiers op de markt. Een kleine turbine onder het maaidek zorgt voor een extra krachtige windstroom, waardoor er een grote zuigkracht ontstaat. Gras dat onder het maaidek terechtkomt wordt hierdoor rechtgetrokken waardoor je een mooier maaibeeld krijgt, zelfs als je gras al wat te lang geworden is. Deze extra turbulentie onder het maaidek biedt een hele reek aan voordelen tegenover maaiers zonder ACC. De extra gegenereerde wind zorgt ervoor dat je opvangzak tot in de nok toe gevuld wordt, dus heb je minder heen en weer geloop om de zak te legen. Ook is er sprake van een verhoogd opvangpercentage van de grassnippers, zelfs bij vochtig gras. Of wanneer je mulcht krijg je veel fijner gemalen gras dat sneller door de bodembacteriën kan afgebroken worden en de vorming van een eventuele viltlaag vertraagt.

Het Wolf-Garten Triplex Systeem

Deze maaier is voorzien van het Triplex Systeem wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Zoals gelijkmatiger maaien (+50%), een aangenamer geluid en verbeterde opvangprestaties (+10% bij normale omstandigheden tot zelfs +50% bij zware maaiomstandigheden).

De A 420 AV HW is 30 kg zwaar, heeft een maaibreedte van 42 cm en is rood met geel van kleur. Deze maaier is geschikt voor gazons tot 500m2.

Productspecificaties
Artikelnummer 10000046
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur Geel
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 Zomer
season3 Herfst
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order 1527753
Merk Wolf-Garten
Units N/A
Special 1.7 kWatt
Volumes N/A
Inhoud 60 l
Kleuren N/A
Productsubgroep Grasmaaiers
Soort Algemeen
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid N/A
Kleur Rood
Maat N/A
Smaak N/A
Gewicht 30 kg
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Materiaalsoort Kunststof/Metaal
Model N/A
Productgroep Tuinmachines
Familie N/A
Vipclub Nee
Seizoen Voorjaar
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling

De WOLF-Garten benzine grasmaaimachine A 420 A V HW is een krachtige en makkelijk te gebruiken grasmaaier. 

De grasmaaier kan maaien. verzamelen en versnipperen. Hierdoor wordt grasmaaien een stuk gemakkelijker. Deze maaier heeft een maximaal grasoppervlakte van 500 m². De maaibreedte is 42 centimeter. Dit maakt deze benzine grasmaaier ideaal voor grotere grasvelden. De snijhoogte kan in 6 standen worden ingesteld.  

De bijgeleverde opvangzak heeft een inhoud van 60 liter. 

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Wolf-Garten Benzinemaaier A420 - Grasmaaier - 42 cm 60 l Rood Geel
Jouw rating