Wolf-Garten Natura Bio Graszaad Universeel - Graszaden

€ 12,99
500 g 25.98€ / kg
1 kg 18.99€ / kg
Korte omschrijving
Het Natura Bio Graszaad Universeel van Wolf-Garten is een graszaad met 100% natuurlijke ingrediënten
  • Voor een belastbaar in dicht gazon met een dichtheid van 70.000 sprieten
  • Geschikt voor 25m2 (500 gr) en 50m2 (1 kg)
  • Zaaien tussen mei en september
SKU
M-4008423895896

Groen gras en een strak gazon

Een mooi groen gazon creëer je binnen no-time met het Natura Bio Graszaad Universeel van Wolf-Garten. Dit graszaad is gekweekt met respect voor de natuur met 100% natuurlijke meststoffen. Het graszaad werkt op elk type bodem en zal zorgen voor een dik en gezond gazon. De gazondichtheid is ongeveer 70.000 scheuten per m2. Wanneer het gras is volgroeid zorgt de hoge dichtheid ervoor dat onkruid en mos geen kans meer krijgen om te groeien.

Toepassingsperiode: van mei tot september.

Details van Graszaad Universeel

Het Universele Graszaad ontkiemt snel en heeft een hoge belastbaarheid. Binnen enkele weken is je gazon al dicht en belastbaar, welke bodemsoort je ook hebt. De grondstoffen van het Graszaad Universeel zijn 100% natuurlijk. Oftewel alle grondstoffen zijn uitermate geschikt voor de biologische landbouw en ook in je eigen tuin.

Kwalitatief gras van Wolf-Garten

Normale grasmengsels zijn veelal van agrarische oorsprong. Deze grassen zullen snel in de hoogte groeien, maar zijn minder bestand tegen wekelijkse maaibeurten. Het is dan lastig om een dicht gazon te creëren. Met een kwalitatief grasmengsel, zoals alle graszaden van Wolf-Garten, zorg je voor een groen en sterk gazon. Een kwalitatief grasmengsel is te herkennen aan de volgende punten:

  • Het groeit meer in de breedte en zorgt voor een dicht gazon
  • Het geeft onkruid minder kans op te kiemen
  • Het geeft gemiddeld minder maaiafval per week
  • Regelmatig maaien activeert deze soorten om in de breedte te groeien
  • Naargelang de soort is dit grasmengsel beter belastbaar
  • De zaden zijn kleiner en je hebt per m2 2 tot 3 keer minder graszaad nodig dan bij goedkope grasmengsels

Wat is Natura Bio?

Terug naar de natuur: veel hobby tuiniers en zelfs hoveniers willen ecovriendelijke voedingsstoffen voor hun gazons en tuinen. WOLF-Garten heeft de oplossing: met een speciaal zaad- en meststoffenassortiment wat wordt gekenmerkt door de duurzaamheid van de hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen: Natura Bio. Natura Bio bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en is daarom 100% veganistisch: bijna uniek op de zaden- en meststoffenmarkt! Natura Bio is het eerste merk meststoffen met VEGAN-logo.

Natura Bio onderscheidt zich door de duurzaamheid van de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. WOLF-Garten gebruikt voor Natura Bio alleen puur plantaardige componenten van herbruikbare niet-genetisch gemanipuleerde planten en plantenresten en grondstoffen zonder dierlijke en chemische ingrediënten. Alle grondstoffen zijn geschikt voor biologische tuinbouw, wat precies past bij jouw eigen tuin. Deze meststoffen zijn bijna geurloos in tegenstelling tot de gebruikelijke meststoffen.

Tip: wist je dat honden soms meststoffen opeten door de geur van daarin verwerkte dierlijke resten? Met Natura Bio heb je hier geen last meer van.

Alle speciale meststoffen van Natura Bio hebben een uitgebalanceerd gehalte aan voedingsstoffen voor je planten. De meststoffen zijn verrijkt met mycorrhiza. Deze micro-organismen hechten zich vast aan de wortels van de plant en verhogen de opname van voedingsstoffen. De natuurlijke wortelgroei wordt versterkt en de weerstand van de plant tegen hitte en droogte wordt verbeterd door gebruik te maken van bodemvocht. De weerstand tegen ongedierte en schimmels is ook toegenomen, waardoor de planten aanzienlijk vitaler zijn. Kortom: als het gaat om het bereiken van optimale bemesting, zijn de nieuwe Natura Bio-meststoffen van WOLF-Garten je beste optie.

Het Natura Bio Graszaad Universeel is beschikbaar in verpakkingen van 500 gr (25m2) en 1 kg (50m2). Gebruik het graszaad tussen mei en september.

Productspecificaties
Artikelnummer 10053089
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 Zomer
season3 Herfst
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order N/A
Merk Wolf-Garten
Assortiment Tuin
Productsubgroep Graszaden
Secundaire productgroep N/A
Soort Algemeen
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Kleur N/A
Maat N/A
Smaak N/A
Gewicht N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Model N/A
Productgroep Gazon
Familie N/A
Vipclub N/A
Seizoen Voorjaar
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Kleuren N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Wolf-Garten Natura Bio Graszaad Universeel - Graszaden
Jouw rating