Zwemmen in eigen tuin

Wanneer de zon schijnt en het buiten een aangename temperatuur is, dan is het tijd om te genieten in jouw eigen tuin! Heerlijk op een loungeset de dag doornemen, daarna genieten van lekker eten van de barbecue of grill en vervolgens afkoelen in een zwembad. Waterpret kan in elke tuin en bij BoerenBond ben je aan het goede adres voor diverse soorten zwembaden en het onderhoud ervan

Zwembaden zijn er in verschillende soorten. Ben je van plan om een zwembad aan te schaffen? Denk dan goed na waarvoor je het zwembad wilt gebruiken en hoe groot je tuin is. Opblaasbare zwembaden passen vrijwel in iedere tuin. Ze zijn makkelijk op te zetten en als de zomerperiode voorbij is, kun je het opblaasbare zwembad ook snel weer opruimen. Kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies over het aanschaffen en onderhouden van zwembaden. Kijk hier welke BoerenBond winkel bij jou in de buurt zit.

Zwembaden

 

Intex framepool rond

Intex Zwembad framepool rond

Het Intex zwembad met metalen frame is ideaal voor de kleinere tuin. Het stevige metalen frame zorgt voor een stabiel geheel.

 
Intex framepool rechthoek

Intex Zwembad framepool rechthoek

Het Intex zwembad met metalen frame is ideaal voor de kleinere tuin. Het stevige metalen frame zorgt voor een stabiel geheel.

 
Intex easy set rond

Intex Zwembad easy set rond

De Intex Easy Set inclusief pomp is een handig zwembad voor het hele gezin. De Intex zwembaden zijn gemaakt van duurzame materialen.

 
Intex Pure Spa Bubble

Intex Pure Spa Bubble

Intex Pure Spa Bubble is een heerlijk jacuzzi waar optimaal in genoten kan worden. Door zijn sterke fiberdraden (Fiber-Tech) is de jacuzzi een kwalitatief en stabiel bad.

 

 

Waterpret

 

Intex Monster Truck autoband

Intex Monster Truck autoband

De Intex Monster Truck Autoband zorgt voor veel plezier in het zwembad. Deze makkelijk op te blazen autoband heeft een afmeting van 114 cm.

 
Intex Sit 'n Lounge

Intex Sit 'n Lounge

Lekker onderuit hangen in een heerlijke Sit 'n Lounge opblaasband, met ingebouwde bekerhouder.

 
Intex Economat

Intex Economat

Languit op het water dobberen, verkrijgbaar in diverse kleuren.

 
Intex Great White Shark

Intex Great White Shark

Voor de echte mannen, een grote witte haai! Kun jij hem aan?

 

 

Accessoires

 

Zwembadpomp

Intex zwembadpompen

De Intex filterpomp zorgt voor helder en fris zwembadwater. De pomp is gemakkelijk aan te sluiten op het zwembad met behulp van bijgeleverde materialen.

 
Intex filtercartridge

Intex Filtercartridge

Voor een optimale filtering van het zwembad water, is het aan te raden iedere 2 weken de filtercartridge van de Intex filterpomp te vervangen.

 
Intex Onderhoudspakket

Intex Onderhoudspakket

In de Intex schoonmaakset vind je een bodemzuiger en schepnet met bijbehorende telescopische steel. Zo kun je gemakkelijk het hele zwembad vrij maken van vuil en bladeren..

 
Intex afdekzeil

Intex Afdekzeil

De afdekzeilen van Intex zijn verkrijgbaar in precies de juiste maat voor jouw zwembad. Dit afdekzeil is UV-bestendig en gaat daardoor lang mee.

 

Advies